Job

Fontana design (www.fontana-design.com), design en communicatie-consultants gevestigd te Brussel zoekt een Design Project Manager (M/V/X).

Als Design Project Manager
ben je verantwoordelijk voor het creatieve en IT-team en overzie je design projecten van concept tot finale oplevering aan de klant,
sta je in voor het onderbouwen, de coordinatie, organisatie en budgetopvolging van design projecten, voor het up-to-date houden en de ontwikkeling van ons intern network.

Heb je
een Master in Communicatie of daaraan gelijk gesteld diploma in visuele communicatie of design (grafisch, viéo, nieuwe technologiën)
minimaal 2 jaar ervaring in een agentschap
heb je een grondige ervaring in de Adobe en Office Suites en in web development?

Omvatten je
specifieke vaardigheden ook een gezonde zin voor kritische analyse en synthese, ben je nieuwsgierig en ambitieus, een proactieve doorzetter, heb je een neus voor organisatie en business development, ben je precies en werk je graag zelfstandig maar ook in team, heb je een brede belangstelling?

en beschik je transversaal ook over een aanstekelijke zin voor humor, een uitstekende spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands en beschik je over een degelijke mondelinge en schrijftelijke kennis van het Engels, het Frans zou een troef zijn.
ben je goed in organisatie en het respecteren van prioriteiten,
dan ben je onze ideale kandidaat (M/V/X).

Voorwaarden en verloning:
We bieden een contract van onbeperkte duur en marktconforme verloning.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur je voor 15.12.2018 je CV en begeleidende brief naar contact@fontana-design.com.